Szakmai konzultáción fogadták a Zsigmond Király Főiskola (ZSKF) hallgatóit a hatóság munkatársai

A Zsigmond Király Főiskola (ZSKF) emberierőforrás-menedzsment szakos hallgatói csoportját fogadták a hatóság munkatársai azon a novemberi szakmai konzultáción, amelynek helyszínét a hatóság szakmai konzultációkra is alkalmas, a TÁMOP-5.5.5/08/1-es program során megújult ügyfélvárója szolgáltatta. 

A rendezvény Luxné Dr. Vincze Juditnak, a ZsKF professor emirata tanárának kezdeményezésére jött létre.  A diákokat a hatóság jogalkalmazói gyakorlatával dr. Varga Judit főosztályvezető-helyettes,  míg a TÁMOP program keretében megvalósuló „A munkáltatók munkavállalói kiválasztási gyakorlata a diszkrimináció tükrében" című kutatással Wéber Andrea a projekt kutatási koordinátora  ismertette meg. A rendezvény szakmai részét dr. Pánczél Márta projektvezető zárta az EBH intézményi kommunikációjának bemutatásával. 

A résztvevőknek dr. Honecz Ágnes elnök és Magyar Enikő elnökhelyettes adta át az EBH prevenciós ajándékcsomagjait, amelyek a hatóság "Egyenlő bánásmód–mindenkit megillet!" című módszertani oktatófilmjét, kutatási kiadványait és promóciós tárgyait tartalmazták.

A hallgatók az információkat és személyes tapasztalataikat az esélyegyenlőség témakörében készülő szakdolgozataikhoz használják fel.

Szakmai konzultáción fogadták a Zsigmond Király Főiskola (ZSKF) hallgatóit a hatóság munkatársai