Újraindul a személyes ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatóság munkatársai a hatóság székhelyén, valamint a megyei egyenlőbánásmód-referensek a megyei és járási szinten meghirdetett ügyfélfogadási helyeken ismét elérhetők személyesen.

Az újranyitást követő személyes ügyfélfogadási rend megegyezik az új koronavírus miatti veszélyhelyzetet megelőző nyitvatartási renddel.

Az ügyfelek biztonsága és a hatóság munkatársai egészségének védelme érdekében a hatóság székhelyén továbbra is érvényben marad néhány intézkedés. Ennek megfelelően felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy kötelesek

  • az ügyfélfogadásra szolgáló helyiségekben egyszerre tartózkodók a legalább 1,5 méteres védőtávolságot megtartani,
  • a hatósághoz való belépéskor és a hatóságnál tartózkodás ideje alatt - különösen a közös helyiségek igénybevételekor - a kihelyezett kézfertőtlenítőt használni, illetve
  • a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk) viselni.

A hatóság székhelyén a személyes ügyfélfogadás, valamint a hatóság székhelyén tartott tárgyalás alkalmával szükség szerint egyszer használatos szájmaszkot biztosítunk.  

Részletes információkat a hatóság weboldalán az Ügyintézés (Ügyfélfogadási információk és Kérelem benyújtása felületek) és a Kapcsolat menüpontok tartalmaznak.

Együttműködését köszönjük!

Újraindul a személyes ügyfélfogadás